Egyéni és kapcsolati problémák

Személyes célok és nehézségek megfogalmazása után kiválasztjuk az Önnek megfelelő tanácsadási formát. A megoldásközpontú, gyors terápia legfőbb erénye, hogy viszonylag rövid ideig tartó közös munka keretében képesek vagyunk az akut problémát és válsághelyzeteket is kezelni.  

E-mailben díjmentes pszichológiai, illetve életvezetési tanáccsal segítem a hozzám fordulókat. A kérdéseket és a hozzá kapcsolódó válaszokat név nélkül, rövidítve, megjelentetem a honlapomon.

Az internetes tanácsadás nem helyettesíti a szakszerű pszichológusi orvosi ellátást.

Az itt elküldött levelet a postafiókom fogadja, Önnek semmilyen adata nem jelenik meg a honlapon. Kérem, ügyeljen az E-mail cím helyes megadására, erre a címre küldöm majd a választ!

Köszönöm szépen a bizalmát. Miután áttekintette a honlapomat megismerkedett a tanácsadásom területeivel, hívjon fel, hogy egyeztessünk egy személyes találkozót.

Telefon: +36-30/9450-066, E-mail:  info@onkifejezes.hu

Levél és válaszlevél

Veszteség

„A nap szép, új nap virrad”, – kezdi így a levelét János. Örülnöm kéne, de mégsem vagyok boldog. Kétszer szerettem valakit igazán, ahogy ember csak szerethet. Már nem tudok tovább, a sorssal harcolni, elfáradtam, most ürességet érzek. Már nem tudom, hogyan kell szeretni szívből ölelni. Lehet én voltam a hibás, mert nagyon kimutattam a szeretetemet, féltékenykedtem, mert úgy gondoltam ellenkező esetben elveszítem…, s így veszítettem el. Nagyon fáj, pedig már nem kéne, Ő elment, és vissza sem nézett. Minden gondolatom az övé, de bezárom a szívembe, már csak a fájdalmat kell elviselnem.

válasz: A párkapcsolatban a hűség a szerelemből következik, az egymás iránti bizalmon és tiszteleten alapszik. A bizalom hiányában elkezdődik a féltékenykedés, önkéntelenül is más karjaiba sodorjuk partnerünket, és kialakul a 22 –es csapdája. Ezután jön a szakítás, a másik fél részéről a próbálkozások, hátha helyrehozható még… Tudjuk az igaz szerelem mindent elvisel, mindenben hisz, mindent remél, mindent magának akar, de csak egyhez ragaszkodik. Vigyázzunk „értékeinkre” amíg  nem késő.