Két összeillő ember….. „ Az élet írja a forgatókönyvet”….

Fontos hogy egy párkapcsolat mindkét fél számára hosszú távon is boldogságot jelentsen. Rátalálhatunk a duál párunkra, ha először megismerjük önmagunkat, és ezáltal rájövünk, milyen partnerre vágyunk.

Az ember társas lény, a párválasztásnál döntő szerepet játszik a fészek, az az a szülői ház szelleme. 

Szerintem a tudatos párkeresés kulcsa az önelemzésben rejlik. Fontos hogy legyünk tisztában a vágyainkkal, derítsük fel személyiségünket, és vizsgáljuk felül, milyen értékekkel és mintákkal lettünk felruházva neveltetésünk során. Minél jobban ismerjük az igényeinket és sajátosságainkat, annál könnyebben találunk hozzánk illő párt. Önelemzésünknek ki kell terjednie az intelligencia felmérésére, mert az érzelmi intelligencia erősen befolyásol minket a társkeresés során. A diplomás nők olyan férfiakra vágynak, akik hasonlóan magas képzettséggel bírnak. Aki tudatosan keres, társat az akkor van előnyös helyzetben, ha az /is/ sugárzik belőle, amit tud önmagáról. Aki tisztában van vele, mit akar, annak a keresgélés alatt és a párkapcsolatban is könnyebb a dolga.

Miért csalódunk?

„Mindig kifogok egy reménytelen esetet” Ez a sóhaj sok nő számára igencsak ismerős lehet, a gyakorlat sajnos azt mutatja, hogy a munkakerülő, avagy szenvedélybeteg férfiak partnerei nem mártírok, csupán az önismeret hiánya sodorta őket az egyik problémás fickótól a másikhoz, akik persze mindig megígérik, hogy megváltoznak, de ez valahogy sosem következik be.

Üljünk le egy számunkra kellemes helyen, és egy régen átélt szerelmi érzés felidézésével hangosan mondjuk el, milyen partnert szeretnénk. a tiszta vágy teljesül és újra átélhetjük a test-lélek-szellem harmóniáját.