Tanácsadói levelek

 
Egyéni és kapcsolati problémák

Személyes célok és nehézségek megfogalmazása után kiválasztjuk az Önnek megfelelő tanácsadási formát. A megoldásközpontú, gyors terápia legfőbb erénye, hogy viszonylag rövid ideig tartó közös munka keretében képesek vagyunk az akut problémát és válsághelyzeteket is kezelni.  

E-mailben díjmentes pszichológiai, illetve életvezetési tanáccsal segítem a hozzám fordulókat. A kérdéseket és a hozzá kapcsolódó válaszokat név nélkül, rövidítve, megjelentetem a honlapomon.
Az internetes tanácsadás nem helyettesíti a szakszerű pszichológusi orvosi ellátást.
Built with Fox Joomla contact form
Az itt elküldött levelet a postafiókom fogadja, Önnek semmilyen adata nem jelenik meg a honlapon. Kérem, ügyeljen az E-mail cím helyes megadására, erre a címre küldöm majd a választ!
Köszönöm szépen a bizalmát. Miután áttekintette a honlapomat megismerkedett a tanácsadásom területeivel, hívjon fel, hogy egyeztessünk egy személyes találkozót.
 

Telefon: +36-30/9450-066, E-mail:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 
Levél és válaszlevél
 
Veszteség
„A nap szép, új nap virrad”, - kezdi így a levelét János. Örülnöm kéne, de mégsem vagyok boldog. Kétszer szerettem valakit igazán, ahogy ember csak szerethet. Már nem tudok tovább, a sorssal harcolni, elfáradtam, most ürességet érzek. Már nem tudom, hogyan kell szeretni szívből ölelni. Lehet én voltam a hibás, mert nagyon kimutattam a szeretetemet, féltékenykedtem, mert úgy gondoltam ellenkező esetben elveszítem…, s így veszítettem el. Nagyon fáj, pedig már nem kéne, Ő elment, és vissza sem nézett. Minden gondolatom az övé, de bezárom a szívembe, már csak a fájdalmat kell elviselnem.
 
válasz: A párkapcsolatban a hűség a szerelemből következik, az egymás iránti bizalmon és tiszteleten alapszik. A bizalom hiányában elkezdődik a féltékenykedés, önkéntelenül is más karjaiba sodorjuk partnerünket, és kialakul a 22 –es csapdája. Ezután jön a szakítás, a másik fél részéről a próbálkozások, hátha helyrehozható még… Tudjuk az igaz szerelem mindent elvisel, mindenben hisz, mindent remél, mindent magának akar, de csak egyhez ragaszkodik. Vigyázzunk „értékeinkre” amíg  nem késő.

Segíthetek?

Ön min szeretne változtatni jelen helyzetén, milyen nehézségei vannak?

Gondolata véleménye fontos nekem kérem, ossza meg velem:

Telefon: +36-30/9450-066

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.